26 d’ag. 2008

Dança contemporanea/tradicional i shopping




Be, aixi han anat els dies. Descans, matinar poquet, fer algun passeig i anar de compres. Sobretot anar de compres...

La veritat es que no hi ha massa a explicar, el parc de yoyogi es increible, un tros de selva al mig de la ciutat, on de tant en tant es fan celebracions i exibicions, aquest cop ens ha tocat veure dança en grup i ha sigut molt bonic.


El barri dakahabara es impossible de veure sencer, son tantes les botigues que et criden latencio amb les coses originals que tenen que es fa casi impossible avançar rapid.


anem a dormir que es tard

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Esas fotos se salen, Joan!

Potser no us comentaré res més, tot s'acaba i ha sigut una passada veure amb vosaltres aquest increïble viatge.
Voldria animar a tanta gent que sé que us llegeix a que us escriguin dues ratlles, perquè ens ho heu fet passar molt bé.

I ara un comentari per la Karol: Ha sido muy divertido eso de irte leyendo, eres tremenda eh? :) Tremenda y además buena amiga de Sara!

Petonets a tothom!

Unknown ha dit...

No volvais por aqui. No se os quiere! Barcelona es mejor sin vosotros. Las calles están más limpias. Los árboles crecen más bonitos. Los vecinos del Rallo duermen. Los vecinos de la Sara no han de escuchar palabras "raras".

Bueno, tras este intento de ajeno-autosugestión para que os quedeis a vivir ahi me despido desde mi silla de recepzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

besos.
kike (volved, eh?)

Anònim ha dit...

Ya falta menos para la vuelta y me temo que la sara se agarre del primer poste que vea y tú Joan tengas que utilizar la fuerza para despegarla y que vuelva a bcn...
El blog ha sido una gran idea, habeis tenido mucha constancia pese a q estariais cansados, asi que felicidades!

Y ahora un mensaje para Teresa: a mi també m'ha agradat molt llegir-te, el comentari de les bombetes em va agradar molt,jaja. Ah! i no sóc tan bona amiga de la Sara...com no em porti un souvenir ens veurem les cares...no, es broma!

pd: seguid con el blog en barcelona, que seguro que teneis un montón de fotos!!!hasta pronto!!!

Anònim ha dit...

Be Joan ara, ja em toca posar l´espelma.
Ens explicaras totes les fotos molt millor, bon viatge i molts petons, Abuelita