19 d’ag. 2008

Relax en Takamatsu part 2

Avui, per variar ens hem llevat tard, hem llogat unes biciletes i hem anat a buscar una platja. I no ha sigut facil... Despres de resseguir la recargolada costa industrial de Takamatsu hem optat per tirar milles i esperar a veure un paissatge menys industrial per acostarnos i buscar quelcom de sorra. I si, hem trobat algu de sorra... una petita zona sorrosa i sense una anima.

Un aigua força salada i calida, no molt neta pero agradable. I per fi, ens hem mullat al pacific.

Ja una mica cansats de fer coses hem tornat al hotel amb la intencio de descansar, la Sara havia vist unes samarretes que li havien agradat i hem fet algunes compres. De seguida les hem fetes i he tornat al hotel amb la intencio de no fer res mes per avui. Pero no teniem des per sopar i hem hagut de anar al super.

De lluny semblava un guiri, pero al moment ens ha preguntat si erem catalans. Es diu Marc, porta un any visquen a Takamatsu i es el primer cop que veu a uns catalans. Despres de 4 preguntes ens ha convidat a sopar a casa seva i hem anat cap alla. El Marc es ingenier de so de debo, no com jo jejejeje i despres de unes birretes ens ha portat a fer uns sakes i uns sushis a un local molt 'Japan Style' i ens hem deleitat amb les experiencies de un japones en catala. Ha sigut una velada molt enriquidora.

Qui agafa la camera de fotos per anar a comprar el sopar? doncs aixo, la foto esta feta amb el telefon i no fa justicia.

Bonanit i petons


3 comentaris:

Unknown ha dit...

tios me ha encantado la historia de marc. por cosas como estas merece la pena dar vueltas por el mundo, no? un beso desde green village, Barri de Gràcia. kike a.k.a. "os vigilo..."

Anònim ha dit...

m´agrada molt tot lo que fas.
Estic contenta per tot. Espero que ens escrigues. Ho passem molt bé .
Molts petons a tots dos. Abuelita

Unknown ha dit...

uoooo! moll wapo!
a per cert, me fixat pels frikis del zelda, ke sta el simbol de la trifuerza(3 triangles deurats) en el centre duna foto ke vau fer a Ueno(8-9-08) en una especie de jerro.

ufff valla frikada pero em moria si no ho posava. XD

fins aviat (en fotos) sorprenent Japo!